WAT DE PODCAST SCHAFT

Een luchtige, informatieve, verrassende en smakelijke podcast over dingetjes erbij.

Peter Belt, Edwin van Nieuwpoort, Falco Bloemendal en Eric Coolen bespreken van alles over het culinaire dingetje erbij. Vooral streekproducten en lokale bedrijven vormen hierbij de onderwerpen. Ook wordt er iedere aflevering iets verteld over eten en drinken in de kunst.

Opgenomen in de podcaststudio van H&L Producties.
Opname en productie door Peter Belt. Muziek: Fons Stam. Illustratie: Eric Coolen.


In de eerste aflevering oa : Muffins, stroopwafels van 13 euro, Terschelling, zandbanken, Chinese restaurants, Japans Michelinmannetje, de Aardappeleters, brood, Mauritius, tonijn, supermarkt zonder personeel, honing, Burrata, Haarlem, Ananas, frietsaus, FEBO en Fons Hof. 


In deze tweede aflevering oa : blote dames, proeverij in de Achterhoek, Johnny Jordaan, pruimen, eten na de dood, ritueel eten, ergenissen, champignons schillen (zie filmpje), diabetes, Zeeuws spek, grilworst van het Oude Zuivelhuis, zuurkool, hete kiphapjes, koriander, literatuur, Haarlemse klaplopers, het laatste Avondmaal, paardenworst, koffieprut, oesterzwammen en taste to waste. 

Stichting Dingetje Erbij, Alle rechten voorbehouden 2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.